Foto in video produkcija: več si lahko ogledate na spodnjih linkih.

https://foto-kapele.si/
https://www.facebook.com/fotokapele/
https://www.instagram.com/fotokapele/

Specialisti za daljince!

 Predvsem se posvečamo popravilu zabavne elektronike. Zaradi vse bolj zahtevne elektronike, povezane z daljinci, daljinskimi upravljavci, smo se odločili, da tudi na tem področju naredimo skok naprej. Strankam želimo pomagat pri zamenjavi originalnega ali nadomestnega daljinskega upravljaca za njihov aparat, zato se posvetimo vsaki stranki individualno. Zaradi hitro se spreminjajoče tehnogije je potrebno daljince nadomestiti z novejšimi, ki bodo delovali tudi na vašem aparatu. Smo servis, zato dobro poznamo delovanje tv aparatov in vam lažje ponudimo rešitev, kot je to v trgovinah, kateri nimajo izkušen z tem ali ponudijo univerzalni daljinec, ki velikokrat nima vseh funkcij za upravljanje aparata. Smo specialisti za daljinske upravljalce, zato nam lahko zaupate, da bomo z skupnim sodelovanjem izbrali najboljšo rešitev.

  Se vam je pokvaril vaš daljinec, so tipke že slabe in ne služijo svojemu namenu, oziroma iščete novega. Potem smo mi pravi naslov za daljinske upravljalnike. Pri nas lahko naročite originalni ali nadomestni daljinec. Nekateri so na zalogi najsibo originalni ali nadomestni daljinski upravljalci za TV LCD aparate, plazemske televizorje, digitalne sprejemnike, DVD predvajalnike itd. Daljinski upravljalci znanih proizvajalcev kot so Evelux, Funai, Grundig, Gorenje, Hitachi, JVC, LG, Medion, Matrix, Sharp, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Thomson, Toshiba, Telefunken, TLC, VOX, Vivax, Welington, Tesla in drugih proizvajalcev, so delno na zalogi ali pa se jih naroči, če so dobavljivi. … Originalne daljince dobavljamo izključno iz uradnih virov proizvajalcev.

  Poleg originalnih daljincev pa imamo na zalogi tudi nadomestne, ki so prilagojeni določenemu aparatu. So drugačne oblike, vendar lahko upravljate vaš aparat, saj univerzalni daljinci velikokrat ne omogočajo teh funkcij.  Daljinec ne potrebuje kode ali prilagajanja. Z vstavitvijo baterij je pripravljen za delovanje.

Na zalogi tudi daljinci, ki so replike originala in so od drugega proizvajalca. Fizično so zelo podobni originalu.

Zakaj kupiti od nas?

Ker se na daljince zares spoznamo!

Baterijske svetilke.

Prodajamo tudi vrhunske in kvalitetne baterijske svetilke Led Lenser.

Baterijske vložke.

Na zalogi imamo veliko izbiro baterij različnih proizvajalcev in pa po naročilu. Baterije se razlikujejo po velikosti ( AA, AAA, C, D,1,5V, 4,5V, 9V, 12V…), kvaliteti in zdržljivosti

Satelitske in antenske konektorje.

So namenjeni za povezovanje antenskih in kabeljskih signalov (televizorjev in anten).

Našo ponudbo daljince ter ostali artiklov si lahko pogledate tukaj